Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Rokaszil (aptarėms | duovis)
Nėra keitimo santraukos
Nėra keitimo santraukos
Eilotė 6:
 
Hhmmm... Paspausk "like", nes čia ne grupė, o tiesiog šiaip vieta kur gali dalintis mintimis ir konkretūs asmenys reguliuoja tą puslapį. O dėl to žemaitiškos vikipedijos ištrynimo - kol tokia nacionalistinė bendruomenė (Viskonas, Hugo) taip elgsis, tai nieko nebus. Beje, reikia išsirinkti konkretų dialektą arba rašyti visais dialektais viename straipsnyje. Ir be abejo, didinti kokybę. O kadangi iš bendruomenės nematau jokio noro keistis, tai ir palikau tą <nowiki>{{Support}}</nowiki>. Na, jeigu bendruomenė tikrai padarys revoliuciją šitoje Vikipedijoje, tai tada tik sveikintina... Na, bet kokiu atveju rezultatas neištrynimo naudai. Ir dar viena priežastis kodėl palikau <nowiki>{{Support}}</nowiki> tai dėl Hugo. Lietuviškoje Vikipedijoje kėlė skandalus, keikėsi, tai jaučiu ir čia taip gali būti su šituo... O jeigu bendruomenė tikrai ištobulės, tai karts nuo karto čia tvarkymu užsiiminėsiu, straipsnių rašyti nemoku :) [[Nauduotuos:Rokaszil|Rokaszil]] 12:18, 3 bėrželė 2010 (UTC)
 
::Neskleisk erezijų. Jau gal 5 kartus buvo rašyta, kad žemaitiška Vikipedija rašoma dounininkų tarme (Telšiai-Plungė-Mažeikiai), kuri turi daugiausiai vartotojų, geriausiai išsilaikiusi. Padėtis čia visai gera, atsižvelgiant į naudotojų kiekį, dauguma Vikipedijų tokios kokybės tik pavydėtų. Projektas žinomas plačiai, populiarintas ir per spaudą. Kodėl žmonės nesijungia, kitas klausimas. Gi Lietuvoj interneto vartotojų virš 2 mln., o nors kiek aktyviau prie vikipedijos prisideda ne daugiau 100. Malyje, Senegale ar Gambijoje taip pat yra ne 100 ir ne 1000 interneto naudotojų, bet niekas prie fulų vikipedijos kažkodėl neprisidėjo.
 
::Bendruomenė jokia ne nacionalistinė, nebent bet kokį domjimąsi savo kultūrą ir siekį ją išsaugoti laikai nacionalizmu. Jei pastebėjai, tai aš labai domiuosi ir Lotynų Amerikos, indėnų, slavų kultūromis ir visad pasisakau už tai, kad kiekviena šalis, tauta, etnografinė bendruomenė visais būdais saugotų, tai, ką turi unikalaus - kalbą, religiją, papročius, įsitikinimus, moralę, architektūrą, meną. Galiausiai dėl "keiksmažodžių" tai buvo tiesiog frustracinis atsakas į Snūkerio savivalę ir visišką nekultūrą kai būtent jis pradėjo kurti necenzūrinius pervadinimus. <font color="Blue">*</font> [[User:Hugo.arg|<font color="Blue">Hugo</font>]] <sub>[[User talk:Hugo.arg|''<font color="DarkRed">pasėruokavėms</font>'']]</sub> 12:32, 3 bėrželė 2010 (UTC)
 
: Negerai - reikia grupę kurti, o ne puslapį. Pagaliau kas monopolizuos jį :( Aš sokorso gropė. [[Nauduotuos:Zordsdavini|Zordsdavini]] 12:26, 3 bėrželė 2010 (UTC)