Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Knutux (aptarėms | duovis)
Nėra keitimo santraukos
Tadas12 (aptarėms | duovis)
Nėra keitimo santraukos
Eilotė 25:
:::Admino nereikia (per daug atsakomybės), o dėl raidės - reikia paeksperimentuoti su šriftais, pvz, liet.vikipedijoje teko kažkada keisti standartinį šriftą į Arial, kad kirčius rodyti, tai gal paeksperimentavus atsirastų ir šriftas, rodantis žemaitiškas raides visose naršyklėse padoriai. Beje, šriftai keičiasi [[MediaWiki:Monobook.css]] (žr. [[:lt:MediaWiki:Monobook.css]]). [[Naudotojas:Knutux|Knutux]] 06:12, 26 Balandžio 2006 (UTC)
:::Paeksperimentavęs radau vienintelį šriftą, padoriai vaizduojantį tą "ė" - žr. [[Naudotojas:Knutux/Monobook.css]] (galima tą tekstą tiesiai dėti į [[MediaWiki:Monobook.css]] ir po refresh'o turėtų rodytį gerai). Tiesa, dar man padoriai rodo nestandartinis šriftas "Vytis", o standartinis "Tahoma" rodo nelabai vykusiai (brūkšnys pasislinkęs), bet bent jau ne kvadratėlį; taigi, galima pridėti ir šiuos šriftus dėl universalumo. [[Naudotojas:Knutux|Knutux]] 06:23, 26 Balandžio 2006 (UTC)
 
Sveikas žmogau, kadangi esu užblokuotas per lietuvišką vikipediją, tai dabar darbuojuos čia. Būk žmogus paaiškink man normalia lietuvių ar žemaičių :) kalba kaip y straipsnį reikia įkelti paveikslėlį taip, kad jis iškart būtų matomas. Besidarbuojantis [[Tadas12]]
 
'''Žmogau, sutinki tu ar ne, bet aš tampu Vikipedijos administratoriumi''' [[Tadas 12]]
 
[http://lt.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Administratoriai Čia žemaitiškos VP adminai]
 
:Šiaip juokinga truputi net pasidarė. Negi galvoji, kad administravimas tai čia kaip valdžios užgrobimas kažkoks? O šiaip nelabai suprantu prie ko čia mano sutikimas - aš šitoje Vikipedijoje tik labai neaktyvus dalyvis, neturintis jokių teisių. Be to, žemaitiškoj Vikipedijoj jau yra bent vienas administratorius, kuris užsidirbo tą teisę, ne šiaip sau pasiskelbė ir tiek. [[Naudotojas:Knutux|Knutux]] 06:21, 23 Birželio 2006 (UTC)
 
Prašau manęs neįžeidinėti, aukštaiti. <small>(nepasirašė [[User:Tadas12|Tadas12]])</small>
:Nei aš aukštaitis, nei matau ką nors čia įžeidžiančio. Beje, čia ne vaikų darželis ir reiktų šiek tiek valdyti emocijas. [[Naudotojas:Knutux|Knutux]] 05:04, 28 Birželio 2006 (UTC)