Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Nėra keitimo santraukos
Eilotė 28:
::Šiaip aš ant Dirgelos labai nepykstu - pasimato kokias rimtas problemas turi žemaičių kalba, iš kitos pusės Dirgela lietuviškoj vikipedijoj smarkiai gynė žemaičių poziciją pykčiuos su Ąžuolu. Čia tokio skirstymo priešas ne priešas neturėtų būti, gi visi esam vienam projekte ir turim gerbti kits kitą. Žinoma man lietuviškoj vikipedijoj labai pasireikšti neleis žemaičių klausimais, bet aš dabar stengiuosi save argumentuoti ir manau, kad esant reikalui būtų bent jau kompromisas. Sunkiau su tais, kurie nėra apsišvietę ir duoda nukirsti ranką, nors kažką girdėjo iš nuogirdų ar dezinformacijos (pastaroji žemaičių amžinas priešas). Pagaliau, ką vadini priešu gali patapti tavo geriausiu draugu, tad noriu užkirsti kelią susipriešinimui - pažiūrėkim į Dirgelos (tikrai neįsivaizduoju, kodėl jis tai inicijavo gi vis dėlto žemaitis) siūlymą kaip į galimybę. Galimybę kažką pakeisti ir pasimokyti. Lietuviai gal sužinos apie žemaičius ką naujo ir pakeistas požiūris (ne tik vikipedijoj, bet ir gyvenime) į žemaičius bus tik į naudą. Pasikartosiu: nie tas vel's tuok jouds, kuoki anō maliavuo :D [[Nauduotuos:Zordsdavini|Zordsdavini]] 19:06, 3 bėrželė 2010 (EEST)
:Arnā, nemaišīk „prėišėninka“ so „priešo“, „neprietelio“. Aš nėika nevadėno prėišo čė. Pa kuolē Ruoks prīš ton Vikipedėjė, ans īr anuos prėišėninks, nes īr prėišėškā nusėteikės. --[[Nauduotuos:Viskonsas|Vėskuonsos]] 19:41, 3 bėrželė 2010 (EEST)
 
Atsiprašau, jog redaguoju ne iš paskyros, nes dar automatinis blokavimas tęsiasi (iki rytojaus). Nėra čia jokių priešų (juolab asmeniniais interesais). Tiesa, nei man, nei kokiai Dirgėlai nepatinka Hugo. Bet argumentus kodėl ši vikipedija turi būti uždaryta pateikiau. Aš nesu koksai Žemaitijos priešas. Tačiau atsiželgiant į dabartinę situaciją šiek tiek graudu: normalių straipsnių kokie 10-50. Kiti tušti apie Lietuvos kaimus. Tad ką čia žemaitis susiras naujo? Nieko. Na, ir kaip sakiau dėl Hugo. Na, bet jeigu jau jums "labai reikia" šios vikipedijos tai tegul ji lieka. Tiesiog matau kaip šita vikipedija miršta... O, Viskonsai, pirma išklausyk, o paskui teisk. Ir, juk tai nereiškia, jog aš nenoriu padėti šiai Vikipedijai, juk viską mes darom dėl geros ateities, o ne dėl savo pažiūrų. [[Specēlos:Indėlis/66.197.237.213|66.197.237.213]] 19:52, 3 bėrželė 2010 (EEST)