Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Nėra keitimo santraukos
Rokaszil (aptarėms | duovis)
Nėra keitimo santraukos
Eilotė 7:
Hhmmm... Paspausk "like", nes čia ne grupė, o tiesiog šiaip vieta kur gali dalintis mintimis ir konkretūs asmenys reguliuoja tą puslapį. O dėl to žemaitiškos vikipedijos ištrynimo - kol tokia nacionalistinė bendruomenė (Viskonas, Hugo) taip elgsis, tai nieko nebus. Beje, reikia išsirinkti konkretų dialektą arba rašyti visais dialektais viename straipsnyje. Ir be abejo, didinti kokybę. O kadangi iš bendruomenės nematau jokio noro keistis, tai ir palikau tą <nowiki>{{Support}}</nowiki>. Na, jeigu bendruomenė tikrai padarys revoliuciją šitoje Vikipedijoje, tai tada tik sveikintina... Na, bet kokiu atveju rezultatas neištrynimo naudai. Ir dar viena priežastis kodėl palikau <nowiki>{{Support}}</nowiki> tai dėl Hugo. Lietuviškoje Vikipedijoje kėlė skandalus, keikėsi, tai jaučiu ir čia taip gali būti su šituo... O jeigu bendruomenė tikrai ištobulės, tai karts nuo karto čia tvarkymu užsiiminėsiu, straipsnių rašyti nemoku :) [[Nauduotuos:Rokaszil|Rokaszil]] 12:18, 3 bėrželė 2010 (UTC)
: Negerai - reikia grupę kurti, o ne puslapį. Pagaliau kas monopolizuos jį :( Aš sokorso gropė. [[Nauduotuos:Zordsdavini|Zordsdavini]] 12:26, 3 bėrželė 2010 (UTC)
 
Gerai, bet reikalingas ir paprastas puslapis, kur ne tik pletkavojimai, bet ir realybė :) [[Nauduotuos:Rokaszil|Rokaszil]] 12:29, 3 bėrželė 2010 (UTC)